Werkwijze

"Resultaatgericht & blijvende verandering"

Crone Coaching kent drie diensten die per kandidaat op maat worden ingezet: een Coaching traject, een Loopbaanbegeleidingstraject en een Outplacementtraject.

Na een intakegesprek met jou bepalen we het doel van het traject en wordt de werkwijze vastgesteld. Ook wordt geformuleerd wanneer het traject geslaagd is.

Een eventuele Opdrachtgever wordt in deze fase ook in staat gesteld zijn input te geven.

Vervolgens wordt door mij een persoonlijk en op maat gemaakt plan geschreven. Het dient als ondergrond voor een gedegen en goed traject.

In de gesprekken die volgen wordt er ingegaan op het ‘gat’ tussen de gewenste situatie en de huidige situatie. Vervolgens wordt er gekeken hoe je daar kunt komen en wat daarvoor nodig is.

Aan het einde van het traject kijken we samen met jou naar het resultaat en wat hiervan van belang is voor de opdrachtgever. Eventueel kunnen deze uitkomsten worden teruggekoppeld aan, en gedeeld worden met je opdrachtgever.

Ik ben ervan overtuigd dat het delen van je opgedane inzichten met anderen het meest effectief is en ervoor zorgt dat de verandering die je hebt bereikt blijvend is. Het helpt je steviger in het zadel te zitten en de resultaten te bestendigen.

"Naast de coaching gesprekken maak ik gebruik van wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstesten. Ze zijn een aanvulling op de gesprekken en geven een nog nauwkeuriger beeld van je competenties en vaardigheden"