Over Paul Crone

"Leven & werken vanuit je passie en je talent"

Na mijn opleiding ‘Personeel en Organisatie’ was ik geruime tijd werkzaam in de werving- en selectiebranche. Daarna was ik jarenlang loopbaanadviseur en vanaf 2007 ben ik me gaan verdiepen in het coachen van individuen.

Na reflectie over mijn eigen loopbaan besloot ik mijn droom waar te maken en zelfstandig te worden. In 2010 heb ik Crone Coaching opgericht.

Eén van mijn overtuigingen is dat je probeert te leven en werken vanuit je passie en je talent.

Mijn eigen talenten zijn: het vermogen hebben naar een ander te kunnen luisteren, daadwerkelijk te horen wat de ander zegt en één op één te focussen.

Mijn passie is om mensen en organisaties verder te helpen, te ontwikkelen en te adviseren.

Mijn jarenlange ervaring bij tal van bedrijven en organisaties stelt me in staat me in te leven in verschillende situaties.

In Crone Coaching combineer ik mijn passie, talent en ervaring. Ik boek hiermee veel succes en behaal goede resultaten.

Ik ben enthousiast en win snel het vertrouwen van mensen, omdat ik oprecht en geïnteresseerd ben. Ik weet in gesprekken de juiste toon te raken en een veilige sfeer te creëren. Mijn manier van communiceren is duidelijk en concreet. Alhoewel ik eindeloos kan luisteren, houd ik wel van aanpakken en doelgericht werken. Mijn werkwijze is pragmatisch en gericht op de feiten. Ik houd niet van stilstand maar coach juist op het in beweging brengen van mensen. Op een integere, positieve en stimulerende manier help ik je bij het bereiken van het gestelde doel.