Loopbaanbegeleiding

"Ik doe mijn werk goed, maar ik voel me uitgeblust en onzeker over mijn carrière"

Bij een loopbaanbegeleidingtraject behandelen we een vraagstuk dat gerelateerd is aan jouw loopbaan maar ik ondersteun je ook bij je persoonlijke groei.

Vraagstukken die veel voorkomen zijn; zit ik wel op de goede plek, hoe kan ik me verder ontwikkelen, welke richting wil ik op en waar wil ik naar toe? Vind ik mijn baan nog wel leuk en haal ik er genoeg energie uit? Hoe kom ik op de gewenste positie en wat moet ik daarvoor doen?

Om die vraag te kunnen beantwoorden is het van belang te kijken naar wie jij bent, wat je belangrijk vindt, en wat je kan.

Wat zijn je talenten, je drijfveren, je kwaliteiten en vaardigheden? Door goed naar jezelf te kijken krijg je inzicht in je mogelijkheden en wensen, en kun je beter formuleren welke kant jij op wil of moet gaan. Daarna kan een nieuwe stap gezet worden.

Vervolgens is het belangrijk om deze nieuwe focus of richting te toetsen in de praktijk en kijken we of de benoemde doelen ook haalbaar zijn.

Aan het einde van het traject heb je als kandidaat een goed inzicht in je loopbaanperspectief voor de komende jaren. Je bent in staat zelfstandig en proactief sturing te geven aan je loopbaan. Snel zullen de eerste resultaten doorklinken in je functioneren.

"Een gemiddeld traject duurt 2 tot 3 maanden"